ATRA - Strefa Dystrybucji
0
Polityka prywatności serwisu

1.Osoba korzystająca z serwisu ATRA - Strefa Dystrybucji pozostaje anonimowa, do momentu kiedy nie zdecyduje się ujawnić swojej tożsamości.
2. Informacje wysyłane na adres poczty elektronicznej autora serwisu lub za pomocą formularzy, znajdujących się w serwisie ATRA - Strefa Dystrybucji, mogą zostać opublikowane w serwisie. Z wyłączeniem informacji zawierających klauzule *nie do publikacji*. 
3. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. Z 1997 roku Nr 133, poz. 883) serwis 
ATRA - Strefa Dystrybucji nie przetwarza danych osobowych. 
4. Serwis 
ATRA - Strefa Dystrybucji nie udostępnia żadnych informacji osobom trzecim o użytkownikach serwisu. 
5. Informacje pochodzace z wszelkiego rodzaju ankiet, znajdujacych sie w serwisie, sa gromadzone i analizowane. Dotyczy to przede wszystkim danych o nazwach domen, z których lacza sie uzytkownicy serwisu, ilosci odsłon stron, ilosci wizyt i i służą ulepszeniu merytorycznej zawartości serwisu. 
6. Nie ponosimy odpowiedzialnosci za polityke prywatnosci serwisów, do których bezposrednie linki znalazly sie na naszych stronach. Nie ujawniamy adresów poczty elektronicznej. Te, które posiadamy w zwiazku z adresowaną do nas korespondencja, wykorzystujemy wyłącznie w celu udzielenia ewentualnej odpowiedzi, lub, gdy zostaly zebrane za pomoca formularzy, dostarczenia subskrybentom Newslettera. 
7. W celu zmiany lub usunięcia swoich danych, należy skorzystać z formularza Newslettera znajdujacego sie na glównej stronie serwisu, lub poinformować nas o tym poprzez formularz kontaktowy

Prowadzimy działalność gospodarczą zgodnie z RODO, w związku z tym zapewniamy, że:

  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Podane w zamówieniu dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia.
  • W każdej chwili Zamawiającemu przysługuje prawo dostępu do treści udostępnionych danych osobowych, ich poprawiania i wycofania (chyba, że przepis prawa powszechnego nakazuje przechowywać określone dane przez wskazany tam okres czasu).
  • Nie zajmujemy się sprzedażą udostępnionych danych osobowych jakimkolwiek podmiotom, nie zbieramy danych w celach marketingowych, nie profilujemy.

Administratorem danych osobowych, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach ich przetwarzania, jest Andrzej Deroń prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą P.P.H.U. ATRA Andrzej Deroń z siedzibą w Ostrowcu Św. przy ul. Kilińskiego 59.

copyright@Visual Technologies 2005 - 2018